NHL-resor

Om du älskar hockey har det troligtvis inte undgått dig att USA och Kanada är hockeyns vagga. Sedan grundandet av NHL har denna liga representerat världens bästa och tuffaste hockey. NHL- resor är ett perfekt sätt att förverkliga dina drömmar, NHL-resor är ett sätt för dig och dina vänner att bli barn på nytt.

NHL-resor möjliggör en kombination av det bästa. NHL-resor ger dig möjlighet att se ditt favoritlag spela och samtidigt upptäcka USA och allt landet har att erbjuda. Se The Rangers, The Panthers, The Kings eller The Blackhawks spela och upptäck samtidigt några av världens häftigaste städer.

NHL förknippas ofta med USA, men faktum är att ligan grundades i den kanadensiska staden Montreal, Québec år 1917. Under de första åren dominerades ligan av kanadensiska lag, men idag är läget omvänt då USA representeras av 24 lag och Kanada endast av 6.

NHL-resor till USA ger dig en kombinationsresa utan dess like. Att köpa NHL-resor är enkelt, prisvärt och går snabbt. Bestäm vilket eller vilka lag du vill se, bestäm vilken eller vilka städer du vill uppleva och innan du vet ordet av sitter du på flyget, på väg att förverkliga ditt livs dröm. Köp NHL-resor och det blir ett minne för livet.